Psykoterapi - Supervision - Egenterapi

Psykoterapi der forløser - Tæt på Aarhus

Har du uro? Er du træt af at skulle bekymre dig og skulle skjule eller undertrykke bestemte sider af dig selv?

Få støtte til at takle de svære ting i livet. Gennem bevidstgørende og oplevelsesorienteret samtale hjælper jeg dig med at komme tættere på dine livstemaer og de mønstre, der forhindrer dig i at leve fuldt ud.

Jeg tilbyder et støttende og anerkendende rum, hvor du trygt kan udvikle den bedste version af dig selv. Jeg giver dig støtten til at mærke hvem du er, og hvad du nu kan.

Grundlaget er klassisk psykoterapi som efter aftale kan udvides med forskellig former for energi arbejde og healing. Ved stress, angst, depression og lavt selvværd anvender jeg også metakognitiv terapi, som hjælper dig til at give de svære og negative tanker mindre opmærksomhed.

Igennem terapien får du mulighed for at flytte dit fokus og få nye strategier til at håndtere negative tanker og bekymringer. Du træner din opmærksomhed og får træning i at udsætte dine bekymringer til et senere tidspunkt.

Lad mig støtte dig i at vedkende alle siderne af dig selv. Kast lys over dine skygger og find den brik der mangler. Det kan du opnå igennem afklarende samtaler og fornyet bevidsthed om dine værdier, dine grænser og dine dybeste ønsker med livet. 

Psykoterapi – Det praktiske:

  • Jeg har praksis i rolige omgivelser lidt udenfor Århus.
  • Det er let at kommer hertil i bil eller på cykel.
  • Der er gratis parkering lige udenfor.
  • En Psykoterapi session varer 60 min.
  • Har du en sundhedssikring vil den formentlig kunne dække forløbet.
  • Priser fra 860 kr. Med lægehenvisning fra 660 kr. pr. session

OBS Supervision til psykoterapeuter og Egenterapi til psykoterapeut-studerende tilbydes også. Kontakt mig gerne for mere info.