Skip to content

Parterapi - Tæt på Aarhus

Vejen til et sundt og levende parforhold

Vil I have kærligheden og livslysten tilbage I jeres parforhold og ønsker I at kunne tale på en måde, der indbyder til at lytte og give hinanden plads?

Er jeres samliv belastet af: børn, en stresset hverdag, skilsmisse, utroskab, mangel på forståelse, karriere, sygdom, tab og/eller ubearbejdet sorg?

Par der lever sammen i mange år har mulighed for at udvikle sig sammen. Oplever I knuder i fællesskabet, så hjælper jeg gerne med at løse knuderne op, så I opnå mere glæde og livslyst.

I en hjerteligt ramme, skaber jeg plads og overskud til, at I kan mødes med fornyet tryghed og rummelighed. Her får I støtte til at udtrykke de svære følelser, længsler og ønsker for jeres fælles fremtid.

Formålet med parterapi er at fremme jeres intimitet og nærhed, samtidig med, at nedbrydende konfliktmønstre og at skænderier minimeres.

Igennem bevidste samtale skaber i plads til forståelse og medfølelse. I opnår mulighed for igen at mærke hjertes dybeste kalden og møde hinanden på nye konstruktive måder.

Parterapi bør hos nogle par forberedes med individuel terapi. Det er særligt tilfældet hvor parforholdsproblemerne er blevet et symptom på ubevidste eller skjulte personlige udfordringer. (se ”Hvad tilhører mig og hvad tilhører min partner” nedenfor).

I er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

Parterapi – Det praktiske:

  • Jeg har praksis i rolige omgivelser lidt udenfor Århus.
  • Det er let at kommer hertil i bil eller på cykel.
  • Der er gratis parkering til jer lige udenfor. Også hvis i kommer hver for sig.
  • Parterapi – En session varer 75 min.
  • Pris 1.260 kr
×