Parforhold – derfor er det værd at investere i

Relationen til vores partner er en enestående læreplads, hvor vi kan øve os i at kommunikere vores ønsker og behov. I parforholdet kan vi lytte til vores partner, virkelig lytte, og på den måde vil i hver især opleve en dyb fred, der stammer fra voksende kærlighed, tillid og fælles historie. Det forpligtende fællesskab, loyaliteten og kærligheden skaber en kærlighedsbrønd, i kan trække på i alle områder af livet.

Kommunikationen imellem jer er essentiel. I må åbne jer for hinandens budskaber og indimellem med fokus på partnerens behov og ønsker gå med disse. På den måde vil i finde en dyb og varig kærlighed imellem jer. Viljen til at lade den anden være i centrum fra tid til anden – en oprigtig og kærlig imødekommenhed kendetegner et dybt og meningsfuld parforhold.

Dette er en smuk og nødvendig gave til hinanden.