Skip to content

Terapi i naturen

Adgang til kropsfornemmelser, følelser og sindbilleder fra det ubevidste

Naturen er en unik ramme, hvor du med min støtte kan åbne dig og skabe refleksioner. Naturens indtryk hjælper dig til at stoppe op, finde ro og mærke dig selv. Sammen tager vi de næste skridt og tager imod det, der dukker op. Det bliver blid hjælp til at forstå dig selv.

Jeg har 30 års erfaring i at arbejde med mennesker. At arbejde terapeutisk i naturen, giver helt særlige muligheder for selvudvikling. Naturens mange udtryk, bruger vi at forstærke terapien så du hurtigere får øje på det, som du går og tumler med.

Den terapeutiske udviklingsproces forstærkes og naturens mange udtryk som stimulerer vore sanser og vores krop. Bevidstheden får derved bedre adgang til kropsfornemmelser, følelser og sindbilleder fra det ubevidste. På denne måde bliver naturen en aktiv tredje part i terapien.

Hvordan finder vi essensen af hvem vi er, og indser hvem vi er på det dybeste plan i os? Vi må indse, at vi er et liv i nu’et. Se på himlen og du er opmærksom på himlen. Iagttage uden fortolkning og du er i væren. Vi er erkendelsen , vi er bevidstheden. Hvad der sker eller ikke sker har ikke så stor betydning når vi bliver rummelige starter selvudviklingen.

I dette rum får du mulighed for at åbne dig, og med fuld opmærksomhed blive bevidst om dine muligheder og begrænsninger. I samtalen vil du opdage nye kreative og realistiske handlemuligheder.

Den østvendte kyst her i Fløjstrup er meget kuperet og beplantet med gamle bøgetræer. Der er altid god plads og skønne pletter med læ og masser af lys.

Terapi i naturen – Det praktiske:

  • Vi mødes et aftalt sted i Fløjstrup Skov.
  • Du medbringer et liggeunderlag og praktisk tøj således, at du kan holde varmen.
  • Jeg supplerer med varm the og en ramme som du kan være tryg i.
  • Terapeutiske samtaler i Fløjstrup Skov (Århus) – En session varer 60 min.
  • Har du en sundhedssikring vil den formentlig kunne dække forløbet.

Fløjstrup skov

Send en forespørgsel