Skip to content

Krops og Psykoterapi

Psykoterapi - Samtalen der forløser

Har du uro, og er du træt af at skulle skjule eller undertrykke bestemte sider af dig selv?

Få støtte til at takle de svære ting i livet. Gennem bevidstgørende og oplevelsesorienteret samtale hjælper jeg dig med at komme tættere på dine livstemaer og mønstre, der forhindrer dig i at leve fuldt ud.

Jeg tilbyder et anerkendende rum, hvor du trygt kan udvikle den bedste version af dig. Jeg giver dig støtten til at mærke hvem du er og hvad du nu kan. Grundlaget er klassisk psykoterapi som efter aftale kan udvides med forskellig former for energi arbejde og healing.

Når vi fælder domme over andres gode eller forkerte egenskaber eller ”dømmer” mennesker, handler det ofte om sider af os selv, som vi ikke kan acceptere. Lad mig støtte dig i at vedkende alle siderne af dig selv. Kast lys over dine skygger og find den brik der mangler. Det kan du opnå igennem afklarende samtaler og fornyet bevidsthed om dine værdier, dine grænser og dine dybeste ønsker med livet.

Supervision til psykoterapeuter og egenterapi til psykoterapeut-studerende tilbydes også.  

En Psykoterapisession varer 60 min.

 

OBS Har du en sundhedssikring vil den formentlig kunne dække forløbet.

Kropsterapi/Healing - Ro og nærvær

Gennem Kropsterapi og Healing ændres den fysiske fremtoning, følekontakten og evnen til at være ægte nærværende. Blokeret energi forløses og nye kvaliteter opstår i mødet mellem dig og mig. I berøring af den fysiske krop, berøres samtidig det æteriske felt, akupunktur punkter, chakraerne og immunforsvaret.

Ved at kombinere psykoterapi og kropsarbejde kan vi effektivt bearbejde blokering og stagnation og vi kan ”skrue op” for energien i din krop.

Energi-begrebet bygger på en forståelse og en tradition, som stammer fra østen, hvor kroppen udgøres af syv energicentre – kaldet chakra’er. Hvor hvert af de 7 chakra- centre symboliser et livsområde, som vi kan opnå indsigt i og derved forbinde os til. Chakraerne er fysisk lokaliseret langs rygraden fra toppen af hovedet til mellemkødet. Betydningen af chakraerne deles i to: 1) Relation til vores organer, som er den fysiske forbindelse og 2) Vores psykologiske bevidsthed og spirituelle udviklingsproces.

Efter ønske og behov inddrager jeg også gerne yoga øvelser så du hurtigt opnår en dybere forbindelse til dig selv, f.eks. via dybe ind- og udåndinger, hvor du træner åndedrætsmusklen og samtidig slipper alle dine spændinger, tanker og følelser.

Kropsterapi og Healing er blid hjælp til at forstå dig selv.

En Kropsterapi/Healing session varer 60 min.

 

OBS Har du en sundhedssikring vil den formentlig kunne dække forløbet.

Send en forespørgsel