Kropsterapi og Healing

Ro og nærvær – Tæt på Aarhus

Gennem Kropsterapi og Healing ændres den fysiske fremtoning, følekontakten og evnen til at være ægte nærværende. Blokeret energi forløses og nye kvaliteter opstår i mødet mellem dig og mig. I berøring af den fysiske krop, berøres samtidig det æteriske felt, akupunktur punkter, chakraerne og immunforsvaret.

Ved at kombinere psykoterapi og kropsarbejde kan vi effektivt bearbejde blokering og stagnation og vi kan ”skrue op” for energien i din krop.

Energi-begrebet bygger på en forståelse og en tradition, som stammer fra østen, hvor kroppen udgøres af syv energicentre – kaldet chakra’er. Hvor hvert af de 7 chakra- centre symboliser et livsområde, som vi kan opnå indsigt i og derved forbinde os til. Chakraerne er fysisk lokaliseret langs rygraden fra toppen af hovedet til mellemkødet. Betydningen af chakraerne deles i to: 1) Relation til vores organer, som er den fysiske forbindelse og 2) Vores psykologiske bevidsthed og spirituelle udviklingsproces.

Efter ønske og behov inddrager jeg også gerne yoga øvelser så du hurtigt opnår en dybere forbindelse til dig selv, f.eks. via dybe ind- og udåndinger, hvor du træner åndedrætsmusklen og samtidig slipper alle dine spændinger, tanker og følelser.

Kropsterapi og Healing er blid hjælp til at forstå dig selv.

  • Jeg har praksis i rolige omgivelser lidt udenfor Århus.
  • Det et let at kommer hertil i bil eller på cykel.
  • Der er altid gratis parkering lige udenfor.
  • En Kropsterapi/Healing session varer 60 min.
  • Pris 860 kr
  • Har du en sundhedssikring vil den formentlig kunne dække forløbet.