_DSC0418

 

Jeg er passioneret omkring personlig udvikling med fokus på kvalitet, nærvær og det spirituelle. 

Den islandske hest er blevet en stor del af mit liv og grunden til, at jeg også tilbyder terapi med hesten som guide. Det er utroligt hvad disse dyr kan gøre i terapeutisk sammenhæng, særligt sensitive mennesker og generelt for mennesker med ’larm’ i relationerne.

Derudover tilbyder jeg samtaleterapi og healing i min praksis i Fløjstrup, syd for Aarhus. Her inddrager jeg gerne naturen til at skabe ro, rum og nærhed i samtalen. Ofte ved at udnytte de ugenerte muligheder i vores store have, i Marselisborgskoven eller på en rolig strand som også ligger i gåafstand.

I mere end 24 år har jeg arbejdet med mennesker og personligudvikling. Dels i egen psykoterapeutiskpraksis og dels som lærer i Folkeskolen, hvor jeg altid har haft særligt fokus på udsatte børn og familier. Herigennem har jeg opbygget erfaring med tab og sorg, forandringer i livet, lavt selvværd, relationen mellem børn og forældre, særligt sensitive, skoleværing og angst blandt børn/unge. Særligt følgerne hos børn i skilsmissefamilier har også fyldt meget.

Med udgangspunkt i den klassiske stilart Hatha Yoga underviser jeg 2 yoga hold om ugen og det er elementer herfra som jeg også trækker med ind i det terapeutiske arbejde.

Certificeret ID-Psykoterapeut, MPF. 2007
Fire år, 1245 timers teori, praktisk færdighedstræning, egen terapi og supervision. Anerkendt af Dansk Psykoterapeutforening. http://psykoterapeutuddannelse.idacademy.dk/  

Supervision og egen terapi:
Bodil Egeberg, Psykoterapeut, Elev hos Bob Moore www.bodilegeberg.dk
Annette Friis, Psykolog og spirituel underviser, www.annettetrapfriis.dk
Camilla Nymand, www.camillanymand.dk
Vibeke Gøtzsche, psykolog, Vækstcenteret (Nørre Snede)
Henrik Juul, Psykolog, specialist i supervision
Padam Christo Blaak, Psykoterapeut og healer http://christo.dk/
 
Yogainstruktør 2017, DGI (60 timer med teoretisk og praktisk prøve)

https://www.dgi.dk/fitness/fitness/fitness-i-dgi/yoga/kurser-og-uddannelser-i-yoga

Reikihealer 1 og 2 2014,
 http://christo.dk/

Folkeskolelærer 1994

Luk menu